Urządzenia i Akcesoria
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů hrušek napůl
-
50 gramů jablek napůl
-
300 gramů mandlového mléka neslazeného
-
150 gramů vody
-
60 gramů jáhlových vloček
-
50 gramů hrušek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
-
50 gramů jablek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Sód
227 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1593.3 kJ /
380.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
76.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
První sousta
5 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1 godz.
Vegetariánské karbanátky
1 godz. 10 min
Toastový chléb (bez lepku)
14 godz.
Toastie placičky z cottage sýra
30 min
Vařené jáhly
45 min
Raw pohanková kaše
8 godz. 20 min
Jáhlovo-maková kaše
20 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Čokoládová krupicová kaše s hruškami (bez lepku)
25 min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Perník bez lepku a laktózy
45 min