Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 taza de cereza agria, escurridas (peso escurrido 680 g). Reserve el jugo
- 1 lata de lichis, enlatados y escurrido (peso escurrido 255 g). Reserve el jugo
- 50 g de azúcar refinada
- 20 g de jengibre, en rodajas finas
- 2 limones amarillos, sin piel, sin huesos y cortado en cuartos
- 300 g agua mineral, gasificada frío
- 400 g de hielos, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 428 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 min
Pink lemonade mimosa
5 min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1h 30min
Miami Vice
15min
Ensalada de huevo en un nido de Pascua crujiente
1h
Sal de comino
5 min
Molcajete con salsa de chilhuacle
30min
Enchiladas con salsa cremosa de jalapeño
50min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1h 30min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Filete de res en salsa de chile morita
40min