橄榄番茄鲜奶酪

橄榄番茄鲜奶酪

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
10 人份

Składniki

  • 番茄干
    30 克
  • 黑橄榄 去核
    30 克
  • 黄甜椒
    50 克
  • 新鲜牛至 约1汤匙
    5 克
  • 3 - 4 小撮
  • 特级初榨橄榄油
    10 克
  • 牛奶
    800 克
  • 稀奶油
    200 克
  • 250 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 312 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 379.6 kJ / 90.7 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie