Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao-kylling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portioner
Składniki
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i kvarte (4-5 cm stykker)500 g
-
soyasauce, light15 g
-
risvin, shaoxing (Shaoxing vin - se tips)10 g
-
sort riseddike (se tips)5 g
-
vand30 g
-
sukker5 g
-
soyasauce, mørk10 g
-
Sichuan peberkorn⅛ tsk
-
olie20 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet20 g
-
chili, tørret udsået3 - 5
-
peanuts, usaltede ristede30 g
-
forårsløg trimmet og skåret i stykker (4 cm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portioner
Sód
1804 mg
Białko
103 g
Kalorie
4244 kJ /
1011 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Butter chicken
50 min
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Kylling garam masala
50 min
Svinekød med grøntsager og ris
Brak ocen
Bøf-fajita på søde kartofler
1 godz.
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1 godz. 20 min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min