Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao-kylling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portioner
Składniki
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i kvarte (4-5 cm stykker)500 g
-
soyasauce, light15 g
-
risvin, shaoxing (Shaoxing vin - se tips)10 g
-
sort riseddike (se tips)5 g
-
vand30 g
-
sukker5 g
-
soyasauce, mørk10 g
-
Sichuan peberkorn⅛ tsk
-
olie20 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet20 g
-
chili, tørret udsået3 - 5
-
peanuts, usaltede ristede30 g
-
forårsløg trimmet og skåret i stykker (4 cm)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portioner
Sód
1804 mg
Białko
103 g
Kalorie
4244 kJ /
1011 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen