Pulled pork burger

Pulled pork burger

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portioner

Składniki

  • fed hvidløg
    1
  • løg, brune skåret i ringe (1 cm)
    100 g
  • barbecuesauce (se tips)
    500 g
  • cider
    200 g
  • havsalt plus ekstra efter smag
    ½ tsk
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kviste
  • svinekød, uden ben skåret i 5 stykker
    800 g
  • vand
    550 g
  • hønsebouillon (se tips)
    1 tsk
  • burgerboller
    6
  • iceberg blade
    12
  • ketchup at servere (se tips)
  • sort peber, stødt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1425 mg
Białko 39 g
Kalorie 2071 kJ / 493 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie