Urządzenia i Akcesoria
百香芒果椰奶派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz.
8 人份
Składniki
事前準備
-
椰漿 400ml,(Coconut Cream),無添加,詳見要訣1 罐
百香果凝乳
-
百香果果肉60 克
-
糖60 克
-
蛋黃2
-
奶油40 克
-
檸檬汁10 克
-
鹽1 小撮
組裝
-
煉乳90 克
-
芒果果肉 切丁,(約1 公分)300 克
-
黑麥口糧餅乾90 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
106.5 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1295.1 kJ /
309.5 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan