Patê de atum, damasco e gorgonzola
TM6 TM5

Patê de atum, damasco e gorgonzola

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g damascos secos desidratados
  • 200 g requeijão cremoso
  • 100 g atum em lata, em óleo, escorrido
  • 100 g queijo Gorgonzola
  • 2 talos de cebolinha picada

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
752.2 kJ / 179.8 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
1.7 g
Sód
385.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy