Urządzenia i Akcesoria
Patê de atum, damasco e gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
damascos secos desidratados100 g
-
requeijão cremoso200 g
-
atum em lata, em óleo escorrido100 g
-
queijo Gorgonzola100 g
-
cebolinha picada2 talos de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
385.4 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
752.2 kJ /
179.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovos recheados
Brak ocen
Pão de hambúrger
3 godz.
Mousse de limão fit
2 godz. 10 min
Carne louca
55 min
Bacalhau gratinado com molho de queijos
1 godz. 15 min
Creme de papaya com licor de cassis
10 min
Creme de camarão e castanha do Pará
Brak ocen
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Suco cítrico com capim-santo
Brak ocen
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Legumes recheados
1 godz. 20 min
Suco de frutas
10 min