Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů loupaných mandlí
- 40 - 50 gramů sušených brusinek, dle chuti
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 150 gramů másla
-
500
gramů kachních jater
lub 500 gramů kuřecích jater - 1 čajová lžička čerstvého tymiánu
- 1 čajová lžička čerstvého rozmarýnu
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 3 čajové lžičky brusinkového džemu
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1995 kJ / 476 kcal
- Białko
- 21.83 g
- Węglowodany
- 10.83 g
- Tłuszcz
- 39.38 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 Std. 30 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Směs koření harissa
5 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20 min
Steaková omáčka
25min
Barbecue whisky omáčka
20 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min