Urządzenia i Akcesoria
布莉歐許軟麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
橄欖油 多備一點刷油用克
-
煙燻熟火腿 切塊100 克
-
100 克 切達乳酪, 切塊艾斯亞格半硬質乳酪 切塊100 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
牛奶250 克
-
糖1 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用550 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃 刷麵糰用1 顆
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
127 g
Kalorie
13321 kJ /
3184 kcal
Tłuszcz
101 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
435.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan