布莉歐許軟麵包

布莉歐許軟麵包

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 橄欖油 多備一點刷油用
  • 煙燻熟火腿 切塊
    100 克
  • 艾斯亞格半硬質乳酪 切塊
    100 克
    100 克 切達乳酪, 切塊
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 牛奶
    250 克
  • 1 茶匙
  • 高筋麵粉 多備一些撒粉用
    550 克
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蛋黃 刷麵糰用
    1 顆

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 127 g
Kalorie 13321 kJ / 3184 kcal
Tłuszcz 101 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 435.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...