Urządzenia i Akcesoria
Steamed Potato Tortilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte) peeled, cut in pieces that fit in feeder250 g
-
onion quartered80 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
medium eggs6
-
salt plus coarse sea salt for seasoning½ - 1 tsp
-
water500 g
-
ground black pepper for seasoning
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1005.4 kJ /
240.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 godz. 15 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 godz. 10 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min