松露巧克力與香草鮮奶泡
TM5 TM6

松露巧克力與香草鮮奶泡

(Brak ocen)

Składniki

松露巧克力

  • 4 顆 蛋, 室溫,蛋白蛋黃分開
  • 100 克 黑巧克力(可可含量70%), 切塊
  • 100 克 鮮奶油
  • 120 克 奶油, 置於室溫軟化,切塊

香草鮮奶泡

  • 200 克 鮮奶油
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 根 香草豆莢, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽

Wartości odżywcze
na 1 份食譜
Kalorie
11935 kJ / 2852 kcal
Białko
36.8 g
Węglowodany
97.7 g
Tłuszcz
258.2 g
Błonnik
10.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy