Urządzenia i Akcesoria
松露巧克力與香草鮮奶泡
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
1 完整食譜
Składniki
松露巧克力
-
蛋 室溫,蛋白蛋黃分開4 顆
-
黑巧克力(可可含量70%) 切塊100 克
-
鮮奶油100 克
-
奶油 置於室溫軟化,切塊120 克
香草鮮奶泡
-
鮮奶油200 克
-
糖1 茶匙
-
1 小撮 天然香草精, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽½ 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
36.8 g
Kalorie
11935 kJ /
2852 kcal
Tłuszcz
258.2 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
97.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andrea義式魔法甜點
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan