Urządzenia i Akcesoria
Daging Goreng Berempah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi
Składniki
-
has dalam daging sapi potong tipis-tipis350 g
-
garam½ sdt
-
kunyit bubuk1 sdt
-
biji ketumbar2 sdt
-
biji jinten putih½ sdt
-
biji adas bubuk½ sdt
-
minyak sayur50 g
-
siung bawang putih iris tipis-tipis2
-
bawang bombai potong tipis-tipis150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
345 mg
Białko
27 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen
Teripang dengan Babi Panggang
1 godz. 15 min