Urządzenia i Akcesoria
Teripang dengan Babi Panggang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 porsi
Składniki
-
jahe segar10 g
-
bawang putih20 g
-
minyak sayur15 g
-
babi panggang (siobak) potong dadu (3 cm)300 g
-
cabai kering (opcjonalnie) buang bijinya, rendam hingga lunak5
-
teripang kering direndam, potong-potong (2-3 cm)350 g
-
kecap asin10 g
-
kecap hitam10 g
-
saus tiram1 sdm
-
air400 g
-
gula20 g
-
lada putih bubuk1 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
322 mg
Białko
18 g
Kalorie
704 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pesta Malam Imlek
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Ninguna valoración
Ayam Goreng Kunyit
Ninguna valoración
Daging Goreng Berempah
Ninguna valoración
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2h 45min
Ayam Santan Pedas
35min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Ninguna valoración
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Ninguna valoración
Pastel Tutup Kari
Ninguna valoración
Sop Daging dengan Kembang Kol
2h
Meatloaf
Ninguna valoración