
Urządzenia i Akcesoria
Bagte laksedeller med majssalsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 stykke
Składniki
Laksedeller
-
forårsløg trimmet3
-
salt½ tsk
-
peberkorn, sorte½ tsk
-
laksefilet, frisk, uden skind skåret i tern (2,5 cm)300 gram
-
æg, stort1
-
panko brødkrummer30 gram
-
kapers drænet1 spsk
-
citronsaft1 tsk
Majssalsa
-
rødløg skåret i tern115 gram
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker85 gram
-
jalapeño uden kerner og stilk1
-
majs, dåse230 gram
-
salt¼ tsk
-
koriander, frisk
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
103 kcal /
431 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mors dag
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen