Urządzenia i Akcesoria
Hurtige ostesouffléer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
smør skåret i stykker plus ekstra til smøring50 g
-
hvedemel plus ekstra til drys60 g
-
gruyére ost i mindre stykker150 g
-
æg4
-
mælk300 g
-
muskatnød, stødt (opcjonalnie)1 knivspids
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
fløde, min. 30 % fedt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1520 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen