Pandekager med ananas og rom

Pandekager med ananas og rom

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portioner

Składniki

Pandekagedej
  • hvedemel
    150 g
  • sukker, hvid
    80 g
  • solsikkeolie plus ekstra til stegning
    40 g
  • kokosmælk
    300 g
  • æg, store
    3
  • vand
    100 g
Servering
  • ananas, frisk skåret i stykker
    100 g
  • farin
    70 g
  • hvid rom (opcjonalnie)
    20 g
  • kokosmel, tørret, usødet
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 1054 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie