Urządzenia i Akcesoria
地瓜烤蘋果
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 人份
Składniki
-
地瓜 紅肉,削皮切塊250 克
-
奶油 切塊20 克
-
糖 多備一些炙烤用15 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
水50 克
-
蘋果5 顆
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
59.7 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
747.1 kJ /
178.6 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan