Urządzenia i Akcesoria
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
1 adet
Składniki
-
su ekmek hamuruna sürmek için ekstra su300 g
-
taze maya ufalanmış15 g
-
tam buğday unu serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz2 ¼ tk
-
haşhaş tohumu15 g
-
ay çekirdeği içi tuzsuz25 g
-
susam15 g
-
keten tohumu15 g
-
kaynar su pişirme sırasında kullanmak için2 su bardağı
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
5293.2 mg
Białko
70.9 g
Kalorie
9454 kJ /
2259.6 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
28.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
404.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Köy Ekmeği
2 godz.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Baget ekmek
3 godz. 45 min