桂圓紅麴米糕

桂圓紅麴米糕

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 個

Składniki

  • 圓糯米 洗淨瀝乾
    300 克
  • 紅麴
    25 克
  • 米酒
    420 克
  • 蒸煮用
    300 克
  • 桂圓乾 剪碎
    75 克
  • 二砂糖
    75 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Sód 8.2 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 795.1 kJ / 190 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 34.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...