Urządzenia i Akcesoria
桂圓紅麴米糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 個
Składniki
-
圓糯米 洗淨瀝乾300 克
-
紅麴25 克
-
米酒420 克
-
水 蒸煮用300 克
-
桂圓乾 剪碎75 克
-
二砂糖75 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
8.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
795.1 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan