Urządzenia i Akcesoria
Pan de Biga Italiano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porciones
Składniki
Biga
-
90 g de agua
-
1 g de levadura seca1 g de levadura fresca
-
180 g de harina de trigo
Masa
-
150 g de harina de trigo
-
150 g de agua
-
2 g de levadura fresca
-
6 g de sal
-
10 g de aceite de oliva
-
300 g de agua fría
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porciones
Sód
2401.4 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
5054.9 kJ /
1208.2 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
252.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Panes y pasteles salados
5 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Queque de naranja sin lactosa
1 godz. 10 min
Pisco Sour rápido
10 min
Manjar blanco
25 min
Sopa de pollo de invierno
1 godz.
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1 godz. 15 min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Pan amasado
55 min
Queque de arándanos
1 godz. 15 min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Queque clásico
1 godz. 20 min
Plateada al jugo
3 godz. 40 min