Sushi cu ciuperci Portobello

Sushi cu ciuperci Portobello

5.0 2 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
36 bucăți

Składniki

  • ciuperci portobello, proaspete
    3
  • ulei de măsline pentru uns
  • sos de soia Tamari
    1 ½ linguriță
  • apă
    1200 g
  • orez brun cu bob scurt bine clătit
    250 g
  • oțet din orez brun
    2 linguri
  • zahăr extrafin
    1 linguriță
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • cățel de usturoi
    1
  • ghimbir proaspăt descojit, tăiat rondele (2 mm)
    20 g
  • ceapă verde tăiată bucăți
    1
  • sos de soia Tamari
    80 g
  • zahăr brun
    ½ linguriță
  • chilli roșu, proaspăt tăiat în jumătăți, curățat de semințe
    1
  • alge nori
    4 foi
  • semințe de susan negru
    2 linguri
  • maioneză (kewpie)
    4 lingurițe
  • cepe verzi tăiate jumătăți, pe lungime
    4
  • chilli roșu, proaspăt tăiat pe lungime, în 8 felii
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bucată

Białko 1.2 g
Kalorie 156 kJ / 37 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...