菠菜意大利饺子

菠菜意大利饺子

3.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
900 克

Składniki

内馅
  • 250 克
  • 冷冻菠菜叶
    250 克
  • 红葱头 一切二
    15 克
  • 黄油
    20 克
  • 里考塔乳酪(ricotta cheese)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
意大利饺子皮
  • 面粉
    300 克
  • 三文尼娜粉 额外准备些防粘用
    100 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 橄榄油
    10 克
  • 5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 克

Sód 244 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 812.8 kJ / 194.3 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 22.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...