Urządzenia i Akcesoria
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 adet
Składniki
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
553 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haşlanmış Patates
35 min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 godz. 10 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Brak ocen
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Ekmek Kırıntıları
5 min
Avusturya Usulü Patates Salatası
1 godz. 30 min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 godz. 10 min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 godz. 10 min