Urządzenia i Akcesoria
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 adet
Składniki
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
553 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Köy Ekmeği
2 godz.
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 godz. 5 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Vegan Bolonez Sos
Brak ocen
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 godz. 40 min