Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g brânză de vaci, 40% grăsime
- 2 ouă
- 120 g zahăr
- 1 priză sare
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 300 g făină, plus pentru modelare
- ulei vegetal, pentru prăjit
- 200 g smântână fermentată, 10% grăsime, amestecată până la omogenizare
- 8 linguri gem de cireșe
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Langoș
1 Std. 55 Min
Mămăligă tradițională
1 Std.
Cafea Dalgona cu lichior irlandez
15min
Prăjitură la tavă, cu nectarine și frișcă cu vanilie
1 godz. 20 min
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 Min
Inimioare
1 Std.
Cozonac
5 Std.
Saleuri cu brânză
30 min
Cornulețe fragede
1 Std.
Prăjitură Albinița / Claudia
2 Std. 30 Min
Mini Focaccia cu oregano
3h 40min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 Min