Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g brânză de vaci, 40% grăsime
- 2 ouă
- 120 g zahăr
- 1 priză sare
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 300 g făină, plus pentru modelare
- ulei vegetal, pentru prăjit
- 200 g smântână fermentată, 10% grăsime, amestecată până la omogenizare
- 8 linguri gem de cireșe
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Macarons cu căpșune
2h 30min
Langoș
1 godz. 55 min
Salam de biscuiți
3h 10min
Suc de mandarine și portocale
5min
Pulpă de vită cu salată de cartofi
45 min
Mămăligă tradițională
1 godz.
Ciocolata muzicianului
Brak ocen
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3 Std. 15 Min
Prăjitură cu mere și bezea
2 Std.
Prăjitură cu mere și nuci
4h
Prăjitură Albinița / Claudia
2h 30min
Cozonac
5hod.