Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chifteluțele
- 40 g pâine, proaspătă sau mai veche, tăiată bucăți
- 80 g lapte
- 6 - 12 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
- 400 g carne tocată de vită
- 2 ouă
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- ulei vegetal, pentru uns
Sosul de roșii
- 1 cățel de usturoi
- 50 - 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 600 g pulpă de roșii, din conservă
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Budincă de orez
1h
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Plăcintă țărănească
1 Std. 10 Min
Chec cu iaurt
1h 40min
Clătite
1h 15min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Clătite de cartofi
45min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50min
Piure de cartofi
50min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35min