Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chifteluțele
- 40 g pâine, proaspătă sau mai veche, tăiată bucăți
- 80 g lapte
- 6 - 12 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi (opcjonalnie)
- 400 g carne tocată de vită
- 2 ouă
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- ulei vegetal, pentru uns
Sosul de roșii
- 1 cățel de usturoi
- 50 - 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 600 g pulpă de roșii, din conservă
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Pui cu sos de smântână și legume
50 Min
Budincă de orez
1 Std.
Piure de cartofi
50 Min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1h 30min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10min
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
Clătite
1h 15min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 min
Maioneză
5 Min
Piept de pui pizzaiola
55min