Urządzenia i Akcesoria
無麩質千層蛋糕
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
奶油 多備一些煎餅用20 克
-
牛奶320 克
-
蛋 約2顆100 克
-
蓬萊米粉110 克
-
太白粉 馬鈴薯澱粉35 克
-
樹薯粉20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油600 克
-
冰糖粉80 克
-
香草精¼ 茶匙
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
139.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1794.2 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan