Urządzenia i Akcesoria
香辣马铃薯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
马铃薯 切丁 (2公分 x 2公分)600 克
-
水1000 克
-
食油20 克
-
洋葱 切半50 克
-
咖喱叶 去梗3 支
-
青辣椒 去籽,切片1 条
-
番茄 切块1 个
-
辣椒酱1 汤匙
-
盐 适量调味1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
595 mg
Białko
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
万灯节印式风味
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy