菠萝苹果酸辣酱

菠萝苹果酸辣酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 罐(果酱瓶)

Składniki

  • 青苹果 ,去皮,去核,一切四块
    2 个
  • ,足以覆盖苹果
  • 新鲜黄梨 ,去皮,去核,切成块(3公分x 3公分)
    350 克
  • 辣椒干 ,去籽,浸泡于热水中,适量调味
    12 条
  • 新鲜姜
    15 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 100 克
  • 250 克
  • 20 克
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 姜糖 ,切片
    30 克
  • 金葡萄干
    70 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐(果酱瓶)

Sód 3924 mg
Białko 8 g
Kalorie 3983 kJ / 952 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 242 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...