Urządzenia i Akcesoria
夏日水果和黄油酥脆配英式奶油酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
馅料
-
黄油 防粘用
-
草莓 一切二200 克
-
杏仁酒 可省略50 克
-
黄油 小块30 克
-
苹果 去皮、去核、切成约2厘米块200 克
-
黑莓 见要诀200 克
-
白砂糖100 克
黄油酥粒
-
榛子50 克
-
大杏仁50 克
-
面粉100 克
-
燕麦片50 克
-
白砂糖90 克
-
黄油 切小块100 克
英式奶油酱
-
水1000 克
-
300 克 全脂牛奶稀奶油300 克
-
蛋黄5 颗
-
白砂糖50 克
-
香草豆荚 取香草籽(见要诀)1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
71.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
612.8 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen