夏日水果和黄油酥脆配英式奶油酱

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

馅料
  • 黄油 防粘用
  • 草莓 一切二
    200 克
  • 杏仁酒 可省略
    50 克
  • 黄油 小块
    30 克
  • 苹果 去皮、去核、切成约2厘米块
    200 克
  • 黑莓 见要诀
    200 克
  • 白砂糖
    100 克
黄油酥粒
  • 榛子
    50 克
  • 大杏仁
    50 克
  • 面粉
    100 克
  • 燕麦片
    50 克
  • 白砂糖
    90 克
  • 黄油 切小块
    100 克
英式奶油酱
  • 1000 克
  • 稀奶油
    300 克
    300 克 全脂牛奶
  • 蛋黄
    5 颗
  • 白砂糖
    50 克
  • 香草豆荚 取香草籽(见要诀)
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 71.4 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 612.8 kJ / 147.2 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie