Urządzenia i Akcesoria
咸焦糖冰淇淋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 人份
Składniki
咸焦糖酱
-
250 克 红糖白砂糖250 克
-
稀奶油200 克
-
水1030 克
-
柠檬汁5 克
-
无盐黄油 冷藏的,约一整块(约2x4x1厘米)30 克
-
盐5 克
-
白醋50 克
冰激凌
-
香草豆荚½ 支
-
牛奶600 克
-
稀奶油200 克
-
白砂糖30 克
-
蛋黄6 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
夏日水果和黄油酥脆配英式奶油酱
Brak ocen
抹茶牛奶酱
25 min
柚子蜜
40 min
蓝莓果酱
50 min
山楂酱
30 min
梨丝巧克力碗
Brak ocen
咖啡奶油酱
35 min
草莓果酱
1 godz. 5 min
水果酱汁
10 min
苹果酱
20 min
巧克力酱
20 min
香草酱
15 min