Urządzenia i Akcesoria
Hindistan Cevizli Toplar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
20 adet
Składniki
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
17.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
451.6 kJ /
107.9 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 min
Buharda Tahinli Tatlı
45 min
Kakaolu Nohut Topları
20 min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
30 min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 godz. 10 min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
20 min
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
1 godz.
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 min
Yulaflı Kurabiye
1 godz. 5 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 godz.
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min