Glütensiz Portakallı Cheesecake

Glütensiz Portakallı Cheesecake

4.0 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 porsiyon

Składniki

Cheesecake Tabanı
  • nohut unu (bk. öneriler)
    75 g
  • toz badem (bk. öneriler)
    25 g
  • toz şeker
    55 g
  • Hindistan cevizi tozu
    20 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş
    75 g
Cheesecake Dolgusu ve Portakal Sosu
  • yumurta
    3
  • toz şeker
    280 g
  • labne
    300 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    250 g
  • portakalın kabuğu ince rendesi
    ½
  • nohut unu
    30 g
  • mısır nişastası
    3 yk
  • taze sıkılmış portakal suyu
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 13.6 g
Kalorie 2463 kJ / 588.8 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 47.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...