無麩質檸檬凍派

無麩質檸檬凍派

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
10 人份

Składniki

派皮
  • 杏仁粉 烘焙用
    250 克
  • 椰子麵粉
    40 克
  • 1 小撮
  • 香草精
    1 茶匙
  • 龍舌蘭糖漿
    100 克
  • 椰子油 (多備一些抹油用)
    75 克
內餡
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏
    250 克
  • 奶油乳酪
    190 克
  • 煉乳
    340 克
  • 新鮮黃檸檬汁
    120 克
  • 黃檸檬皮屑
    1 大匙
  • 黃檸檬 切片,約0.2-0.3公分厚
    ½ 顆
  • 藍莓
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 140.8 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 2205 kJ / 527 kcal
Tłuszcz 39.4 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...