Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 顆 蛋白
- ¼ 茶匙 鹽
- 25 - 30 克 橄欖油
- 200 克 櫛瓜, 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
- 1 小撮 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 煙燻紅椒粉
- Wartości odżywcze
- na 2 人份
- Kalorie
- 1417.9 kJ / 338.9 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2665.7 mg