Urządzenia i Akcesoria
梅子芭樂冰沙
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 人份
Składniki
-
芭樂 去頭尾,切塊 (詳見要訣)600 克
-
水200 克
-
冰塊450 克
-
梅子粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
38 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1713.7 kJ /
409.6 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
32.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
86.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小美入門
15 Przepisów
Tajwan
Tajwan
消暑聖品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan