Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de ajonjolí
- 50 g de ajonjolí negro
- 60 g de azúcar
- 100 g de leche
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 yemas de huevo
- ¼ cdita de extracto de vainilla natural
- 2 pizcas de sal
Masa de mochi
- 140 g de azúcar
- 120 g de harina de arroz glutinoso
- 180 g de agua
- 3 - 5 cdas de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 988.4 kJ / 236.2 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 41.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4h 30min
Matcha caramel latte con leche de coco Helado
1 godz. 45 min
Avena mañanera de chocolate y pera
20min
Malteada de brownie de chocolate
35min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pan en capas
2j 30 menit
Tartas de fresa con pasta filo y queso de cabra
30min
Gusano de fiesta
30min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
Brak ocen
Malteada de cheesecake de fresa
40min
Sabayón de chocolate
4h 15min