Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Kokos-Tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®)150 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker1 EL
-
Kokosraspeln2 EL
-
Himbeeren375 g
-
Milch120 g
-
Löffelbiskuits200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
171 mg
Białko
8 g
Kalorie
1940 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rhabarber-Joghurt-Kuchen
1 Std. 15 Min
Osterkuchen "Drei Wünsche"
3 Std.
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 Std.
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Ananas-Carrot-Cake
2 Std.
Kürbis-Nuss-Schnitten
1 Std. 30 Min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 Std. 15 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Ameisenkuchen
2 Std.
Striezel mit Nutella®
1 Std. 45 Min
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min