Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Kokos-Tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®)150 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker1 EL
-
Kokosraspeln2 EL
-
Himbeeren375 g
-
Milch120 g
-
Löffelbiskuits200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
171 mg
Białko
8 g
Kalorie
1940 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Erdbeerschnecken
3 godz.
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 godz. 20 min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 godz.
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6 godz. 15 min
Beeren-Kokos-Kuchen
2 godz. 10 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 godz. 30 min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Ananas-Carrot-Cake
2 godz.
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 godz.
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 godz.