Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Kokos-Tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®)150 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker1 EL
-
Kokosraspeln2 EL
-
Himbeeren375 g
-
Milch120 g
-
Löffelbiskuits200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
171 mg
Białko
8 g
Kalorie
1940 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Striezel mit Nutella®
1 godz. 45 min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Oster-Kokos-Muffins
45 min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 godz.
Apfel-Zimt-Blondies
45 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Ananas-Carrot-Cake
2 godz.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Triple-Kokos-Brownies
4 godz.
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 godz. 30 min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 godz.