Urządzenia i Akcesoria
French-Toast-Röllchen mit Beerenkompott
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker80 g
-
Zimt¾ TL
-
Frischkäse140 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. EL
-
Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst½
-
Beeren, gemischt, TK (nicht aufgetaut)200 g
-
Wasser60 g
-
Speisestärke10 g
-
16 Scheiben Vollkorn-ToastToastbrot hell (siehe Tipp)16 Scheiben
-
Butterschmalz2 EL
-
Eier2
-
Milch30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
753 mg
Białko
18 g
Kalorie
2744 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vollkorn-Sternchen
20 min
Vanille-Schoko-Freak-Shake
1 godz.
French-Toast-Rollen mit Dattelcreme und Schokosauce
40 min
Süße Frühstückspizza
35 min
Mini-Pancake-Cereals
40 min
Apfel-Zimt-Wraps
35 min
Giant Cookie for 2
30 min
Chocolate-Chip-Pancakes
25 min
Chiapudding mit Vanillejoghurt und Beerenkompott
2 godz. 30 min
Bananen-Schoko-Pancakes
35 min
Pfannkuchen vom Blech
45 min
Arme Ritter
20 min