Schokoladen-Kuchen (Glutenfrei)

Schokoladen-Kuchen (Glutenfrei)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 Stücke

Składniki

  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Butterkekse glutenfrei
    200 g
  • Backpulver
    10 g
  • Zucker
    75 g
  • Eier
    3

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6.1 g
Kalorie 1500.2 kJ / 358.6 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie