Urządzenia i Akcesoria
Butter, selbst gemacht
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
Sahne500 g
-
Fleur de Sel (siehe Varianten)5 - 10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1049 mg
Białko
1 g
Kalorie
2887 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Milchbrot
24 godz. 20 min
Dattelsirup
3 godz. 30 min
Frittierte Milch (Leche frita)
3 godz. 30 min
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9 godz.
Guirlache Nougat
1 godz. 30 min
Zitronen-Frischkäse
12 godz.
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Ratzfatz-Suppenpulver
10 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Frische Butter
25 min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min