Urządzenia i Akcesoria
Vegansk espresso-kokos-is med brownie og chokoladesauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz. 30 min
9 stykker
Składniki
Espresso-kokos-is
-
cashewnødder, rå250 g
-
vand, varmt til iblødsætning
-
kaffebønner15 g
-
kokosmælk400 g
-
rørsukker100 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
instant kaffe4 tsk
-
salt2 knivspidser
Mørk chokoladesauce
-
mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets (vegansk)50 g
-
kokosolie20 g
-
plantebaseret mælk f.eks. mandelmælk eller sojamælk70 g
Veganske og glutenfri brownies
-
rørsukker80 g
-
vand80 g
-
kokosolie60 g
-
hørfrø blandet med 6 spsk vand2 spsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
-
mørk chokolade (70% kakao) i små stykker eller callets200 g
-
glutenfrit mel80 g
-
natron¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
88 mg
Białko
10 g
Kalorie
2539 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delikate is
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chokoladecreme
1 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen