Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 stuks
Składniki
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
137.4 mg
Białko
14 g
Kalorie
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
160.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Prime Board
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Miso Udon Noedels
20 min