Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 stuks
Składniki
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
137.4 mg
Białko
14 g
Kalorie
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
160.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Champagne gelei
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Brak ocen
Lactosevrije warme chocolademelk
Brak ocen
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Rode bieten smoothie bowl
10 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min