Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)

Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 stuks

Składniki

  • hazelnoten
    150 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten
    150 g
  • bruine suiker
    150 g
  • ei
    1
  • zout
    2 snuifjes
  • sinaasappelzeste biologisch, geraspt
    1 tl
  • gemalen kaneel
    1 tl
  • gemalen kruidnagel
    ½ tl
  • glutenvrij witte bloem
    270 g
  • frambozenconfituur
    400 g
  • poedersuiker om te bestrooien

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 137.4 mg
Białko 14 g
Kalorie 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
Tłuszcz 56.8 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Węglowodany 160.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...