Urządzenia i Akcesoria
Stout Beer Ice Cream Float
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
stout beer chilled, divided1700 - 2155 g
-
sugar200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
heavy cream 30%-40% M.F.340 g
-
whole milk225 g
-
inverted sugar syrup (see Tip)45 g
-
vanilla extract, natural2 tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Ginger Tea Paste
35 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Toasted Coconut Coffee
10 min
Brown Sugar Syrup
20 min
Matcha Nice Cream
35 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Kimchi Sauce
20 min
Sukiyaki
55 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min