Stout Beer Ice Cream Float
TM6

Stout Beer Ice Cream Float

(Brak ocen)

Składniki

  • 1700 - 2155 g stout beer, chilled, divided
  • 200 g sugar
  • 6 egg yolks from large eggs
  • 340 g heavy cream 30%-40% M.F.
  • 225 g whole milk
  • 45 g inverted sugar syrup (see Tip)
  • 2 tsp vanilla extract, natural
  • ¼ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1741.9 kJ / 416.3 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
40.3 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
0 g
Sód
120 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy