Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip

Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porties

Składniki

Pikante saus
  • rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken
    2
  • ui gehalveerd
    1
  • knoflookteentjes
    3
  • olijfolie
    40 g
  • Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)
    2 - 3
  • verse rozemarijn alleen de naaldjes
    10 g
  • currypoeder
    1 tl
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • honing
    40 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    2 - 3 snuifjes
  • kip (ongeveer 1200-1500 g)
    1
Aardappelen
  • aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt
    500 g
  • verse dille grof gehakt
    10 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    30 g
  • zout
    2 - 3 snuifjes
Korianderdip
  • verse korianderbladeren
    10 g
  • knoflookteentje
    1
  • mayonaise
    50 g
  • Griekse yoghurt
    50 g
  • vers geperst citroensap
    20 g
  • zout
    2 - 3 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    2 - 3 snuifjes
Grillen en montage
  • vers korianderblad voor de garnering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 796.8 mg
Białko 46 g
Kalorie 3003.3 kJ / 717.8 kcal
Tłuszcz 45.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...