Urządzenia i Akcesoria
Druiven en cava trifle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
44.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Popcorn-ijs
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min