Urządzenia i Akcesoria
Hel krydret kylling med kartofler og korianderdip
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
Krydret sauce
-
røde peberfrugter hele (ca. 300 g hver), i stykker2
-
løg halveret1
-
fed hvidløg3
-
olivenolie40
-
chilier, tørrede (f.eks. Bird's Eye chili)2 - 3
-
rosmarin, frisk kun blade10 g
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
-
karry1 tsk
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
salt1 tsk
-
honning40 g
-
kylling (ca. 1200-1500 g)1
Kartofler
-
kartofler små, rensede500 g
-
dild, frisk groft hakket10 g
-
smør i stykker30 g
-
salt2 - 3 knivspidser
Korianderdip
-
korianderblade, friske10 g
-
fed hvidløg1
-
mayonnaise50 g
-
græsk yoghurt50 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Grillning
-
korianderblade, friske til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
797 mg
Białko
46 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer BBQ
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling garam masala
50 min
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Svinekød med grøntsager og ris
Brak ocen
Bøf-fajita på søde kartofler
1 godz.
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1 godz. 20 min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen