Regnbue fladbrød

Regnbue fladbrød

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner

Składniki

  • hvedemel
    600 g
  • vand
    410 g
  • olivenolie plus 2 spsk til oliering
    55 g
  • gær
    25 g
  • sukker
    1 knivspids
  • salt
    2 tsk
  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    40 g
  • fed hvidløg
    1 - 2
  • hvide kikærter, dåse
    200 g
  • citronsaft
    15 g
  • sesamfrø ristet
    20 g
  • røget paprika, stødt
    ½ tsk
  • rød peberfrugt skåret i skiver (0,5 cm x 3-4 cm)
    60 g
  • gulerødder skåret i tynde skiver
    60 g
  • cherrytomater gule, skåret i skiver
    100 g
  • majs, dåse
    60 g
  • courgetter
    100 g
  • broccoli skåret i små buketter
    100 g
  • auberginer
    100 g
  • rødløg skåret i skiver
    60 g
  • oliespray, olivenolie
    5 g
  • sort peber, stødt
    3 - 4 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portioner

Sód 3486 mg
Białko 115 g
Kalorie 16077 kJ / 3842 kcal
Tłuszcz 121 g
Błonnik 53 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Węglowodany 578 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie