Urządzenia i Akcesoria
一口小鹼粽
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 個
Składniki
自製鹼水
-
水100 克
-
小蘇打粉1 茶匙
鹼粽
-
圓糯米 洗浸,泡水1小時100 克
-
油1 茶匙
-
水2000 克
-
粽葉 需預先準備,詳見要訣12 - 15 片
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
274.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
268.3 kJ /
64.1 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan