Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g melón cantalupo (rayado) sin corazón, cortado en trozos, más un extra en bolas para servir
- 200 g de pepino pelado, cortado en trozos
- 5 g hoja de albahaca fresca más para servir
- 100 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 50 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 clara de huevo
- 500 g de cubitos de hielo
- 40 - 60 g de miel de agave al gusto
- 200 - 250 g de agua quina al gusto
- cubitos de hielo para servir
- ralladura de limón para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 467.4 kJ / 111.7 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 54.8 mg
Alternatywne przepisy
Ceviche
30min
Limonada negra
144 Std.
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Ceviche de pescado
3 Std. 25 Min
Crepas Suzette
1h 15min
Malteada de crema de avellanas
10min
Bizcocho de cava y uvas
4 godz. 30 min
Botana de Día de Muertos
35min
Mojito de frutillas sin alcohol
5min
Desayuno en cama: Jugo y omelette con verduras
50min
Malteada de fresa
5min
Waffles
40min