![Stout Beer Ice Cream Float Stout Beer Ice Cream Float](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bee3c91f0aba768c54a76bd842aa4678/Derivates/260d828dfaffb7e914091afd31a350db4cbcd17c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 76 oz stout beer, chilled, divided
- 7 oz sugar
- 6 egg yolks, from large eggs
- 12 oz heavy cream
- 8 oz whole milk
- 1 ½ oz inverted sugar (see Tip)
- 2 tsp vanilla extract
- ¼ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1741.9 kJ / 416.3 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Nanaimo Bars
3h 5 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Baked Mashed Potato Monsters
3h 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Loaded Potato Soup
30 Min